Uitbreiding Interieurstudio

13 januari, 2017.

Het leven is één grote ontdekkingstocht en iedere dag leren we bij. Dat geldt zeker ook voor mij op persoonlijk vlak maar nog meer voor mijn passie “Interieurdesign”. Ik heb mij steeds meer ontwikkeld op het gebied van interieurdesign en maatwerk in de breedste zin van het woord. In de loop der jaren hebben wij met Pronkstuk onze eigen signature ontwikkeld, waar ik ontzettend trots op ben. Tijd voor uitbreiding dus!

Nieuwe collectie

Wij zijn gespecialiseerd in volledig op maat gemaakte interieurdesign projecten. Hierin wil ik nog verder groeien. Mede daarom ben ik op zoek gegaan naar een krachtige aanvulling op ons bestaande assortiment. Zo vind je nieuwe elegante banken in combinatie met stoere en strakke lijnen, stijlvolle verlichting, prachtige stoffen, eigentijdse wandbekleding en mooie accessoires.

Conceptstore

De huidige winkel van Pronkstuk krijgt een metamorfose en zal komende maand uitgroeien tot een Conceptstore. Hier ervaar je de Pronkstuk ‘Way of Life’ en presenteren wij in diverse nieuwe stijlkamers een greep uit onze collectie. De gerenommeerde merken zoals Keijser & Co, Duran en Muubs zijn weer sterk vertegenwoordigd maar laat je ook verrassen door nieuwe namen als Metropole by Baan of de verlichting van Layer by Adje.

Vanaf heden is de Conceptstore iedere donderdag en vrijdag geopend!

Op deze dagen is onze styliste aanwezig om je te helpen met al je woonvragen. Natuurlijk kun je ook nog steeds bij ons terecht voor stylingadvies aan huis. Houd onze Facebookpagina in de gaten om de vorderingen van de Conceptstore te bekijken of loop op een donderdag en vrijdag gewoon gezellig binnen.

Voor advies op maat kun je op afspraak dagelijks bij ons terecht. Bel of mail gerust, wij helpen je graag!
Ik hoop je snel in onze Conceptstore te zien!

Arianne