Binnenkijken..

...in het Inspiratiehuis van Stijlvol Wonen

8 oktober, 2016.

Het is dinsdag 27 september 2016. We staan in de startblokken om richting de Rai te rijden. We zijn enigszins gespannen en nieuwsgierig naar wat dit avontuur ons zal brengen. 6 dagen beurs, de winkel draaiende houden, en dat alles met een heel klein team….….

In mijn vorige blog vertelde ik al over de samenwerking met Stijlvol Wonen tijdens de VT Wonen en Design beurs. Die dinsdag was het dus zover. Uitgerust met onze mooiste stalen, kleurenwaaiers en promotiemateriaal reden we naar het beursgebouw om in het Inspiratiehuis bezoekers gratis interieuradvies te geven, en hoe!

Want wat was het druk! Mensen stonden in de rij, met plattegronden en foto’s in de aanslag, om ‘even’ aan de, overigens geweldige, keukentafel zo veel mogelijk advies in te winnen voor de nieuwe of bestaande woning of een aanstaande verbouwing. Ik had mijn tekenspullen in de aanslag.

Allerlei vraagstukken passeerden de revue, van kleurentips tot aanvragen voor een totaal interieuradvies. De meest gestelde vraag? Hoe creëer ik eenheid. Het lijkt zo makkelijk maar toch houdt deze vraag veel mensen bezig. Wat ik dan vertel?

Houd de basis rustig

Maak het spannend met materiaalkeuzes

Voeg kleur toe met dessins, accessoires of behang

Het gaf veel voldoening dat ik zoveel mensen in korte tijd kon helpen met hun interieur vraag. Lees de vijf woongeboden van Pronkstuk op VTWonen.

Pronkstuk in Stijlvol Wonen

In de eerstvolgende editie van Stijlvol Wonen wordt een geweldig project van Pronkstuk gepubliceerd en blikken we terug op de Beurs. 27 Oktober ligt deze bijzondere uitgave in de winkel. Wij kijken ernaar uit.

Ben je niet op de beurs geweest maar wil je graag Interieuradvies? Bel of mail ons gerust voor een afspraak in de Studio. Wij denken heel graag met je mee.

Tot dan!
Arianne, Kim & Judith