LET’S TALK ABOUT ……

27 maart, 2017.

De opening van onze vernieuwde Conceptstore is een feit! Na maanden van verbouwen en inkopen straalt Pronkstuk eindelijk uit waar het voor staat: een Interieurstudio voor maatwerk interieuradvies en –ontwerp. Daarnaast hebben wij stijlkamers ingericht in de Conceptstore met de nieuwste collectie meubelen en accessoires. Iedere donderdag en vrijdag is de Store geopend voor stylingadvies en kun je items aanschaffen voor in je huis. Kom naar Pronkstuk Conceptstore voor een flinke dosis voorjaarsinspiratie.

All time favorites

Het blijft leuk om zo nu en dan de trends extra te belichten.
Onze favorieten voor komend seizoen:
- Een koel kleurenpalet zoals een frisse, vergrijsde blauwtint. Mooi te combineren met grijs en wit en voor een wat stoerder effect combineer je dit met zwart en brons.

vergrijsd blauw - koel kleurenpalet

- Stijlvolle glazen bollen als verlichting; je kijkt door het glas heen en zo creëer je een luchtige en subtiele look.

glazen bol als verlichting

- Zachte stoffen, zoals fluweel. Donkere kleuren geven een interieur, vooral in combinatie met velours, een elegante, warme uitstraling. Wil je een wat rijkere uitstraling? Combineer velours dan met goudtinten.

Bank Fabio van velours in Petrol van Baan Meubelen.

- Metaal in meubels en accessoires; een stoere, eigentijdse uitstraling!
- Printjes en kleuren. Mix jij ook wel eens prints en gebruik je daarbij fijne nieuwe kleuren? DOEN zou ik zeggen! Onze favoriete nieuwe kleur is Amber; dit neigt naar een lichte terracotta kleur. Combineer met licht eiken en olijf groen.

Amber in combinatie met olijfgroen

Mix van prints en materialen

- Het mag weer; Marmer! Je ziet het terug in accessoires, tafelbladen, in keukens en in ontwerp van verlichting. Wij zijn dol op deze trend en laten het her en der leuk terugkomen.

Heb je ons nieuwe merk al gezien?

Wij zijn er heel trots op dat wij onze collectie hebben uitgebreid met Baan Meubelen. Dit merk laat zich het beste omschrijven als modern, elegant, tijdloos en statig in combinatie met stoere en strakke lijnen. Er pronken diverse zitbanken en fauteuils in de Conceptstore.

Fauteuil Gatwick, ijsblauw velours

Bank Bob in grof geweven materiaal

Wij worden iedere dag weer enthousiast wanneer we de Conceptstore inlopen met alle nieuwe items. Mocht je nog niet geweest zijn, loop gewoon eens op een donderdag of vrijdag binnen of maak een afspraak voor interieuradvies of -ontwerp op maat. Vergeet niet zo nu en dan onze website te bekijken. Regelmatig voegen wij weer nieuwe, afgeronde projecten toe ter inspiratie!

Arianne, Kim & Judith