Unieke Samenwerking...

...Pronkstuk en Stijlvol Wonen

september 9, 2016

Back in business!

Na een fijne zomervakantie zijn wij bij Pronkstuk weer ‘back in business’. Uitgerust, opgeladen en vol nieuwe ideeën die wij in onze projecten kunnen toepassen. In onze Woonwinkel stromen de nieuwe items weer binnen. Het samenspel tussen de Woonwinkel en de Studio is weer in volle gang, heerlijk!

Voor het eerst op de VT Wonen&Design Beurs

Ik noemde het al in de titel, Pronkstuk is een unieke samenwerking aangegaan met Stijlvol Wonen. Natuurlijk is dit een toonaangevend magazine op het gebied van Wonen, maar op de VT Wonen&Design beurs krijg je de mogelijkheid om een echt Stijlvol Wonen Inspiratiehuis binnen te wandelen. Leuker nog is dat wij, de designers van Pronkstuk, iedere dag van 11.00 tot 13.00 u aanwezig zijn om advies op maat te geven.

Sign in now!

Bezoekers kunnen een afspraak met ons maken in het inspiratiehuis. Wij nemen stalen mee van kleuren, materialen en natuurlijk onze potloden om woonoplossingen uit te tekenen. Je kunt zelfs een wedstrijdformulier invullen en wie de meest uitdagende woonvraag heeft maakt kans op een gratis Pronkstuk on Tour t.w.v. €295,-. Ook ontvangen bezoekers van de stand een kortingskaart van Pronkstuk. Genoeg redenen om naar deze fijne beurs te komen waar alles wat met wonen te maken heeft aan bod komt. Oh ja, je vindt het inspiratiehuis in hal 11, stand 11-018!

Kun je niet wachten?

Ik geef je alvast een voorproefje van de vele woontips die wij die dagen prijsgeven en die in de speciale mini uitgave van Stijlvol Wonen uitgebreid aan bod komen:

Waar wij vaak tegenaan lopen is dat mensen denken dat je in een grote villa moet wonen om een luxe en ruime sfeer uit te stralen. Niets is minder waar, lees maar: “In een appartement zien we vaak het loft-gevoel terug, doordat veel functies zich in één ruimte afspelen. Heel erg leuk, maar er gebeurt ook veel, waardoor het snel minder ruim toont. Hierdoor is het belangrijk dat er goed rekening wordt gehouden met de routing door het appartement, naar de keuken, naar de balkondeur……zorg dat deze route vrij is. Hiervoor geldt, kies voor een aantal mooie grote meubelstukken en zet het niet te vol. En maak in het ontwerp, indien mogelijk, gebruik van het uitzicht. Die krijg je er gratis bij!”

More to come in de mini uitgave van Stijlvol Wonen die op de beurs verschijnt!

Hello Autumn, we meet again!

Altijd weer fijn om de rijke kleuren, stoffen en materialen te zien en te voelen als het najaar- en winterseizoen weer begint. In een aantal projecten hebben wij deze tinten al doorgevoerd. Het eindresultaat? Tja, wij worden er weer ontzettend blij van! Voor wat nieuwe projecten gaan we deze trend verder uitdiepen en maken wij er andere verrassende combinaties mee. Hou ons blog in de gaten en lees onze nieuwsbrief waarin we veel moois laten zien!

Combineren maar!

De donkere, ingetogen kleuren lenen zich perfect om te combineren met verschillende tinten groen.

Alles uiteraard te koop bij Pronkstuk Woonwinkel. Ik val in herhaling maar het samenspel tussen Studio en Woonwinkel, ik zou het niet anders willen!

Arianne

Persoonlijk advies nodig voor je interieur? Kom langs bij Pronkstuk Woonwinkel & Interieurstyling of maak een afspraak met een van onze designers van de Studio.