Totaal interieurproject?

Zo doen we dat! ....

juli 7, 2016

Want, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn wij veel meer dan alleen maar een woonwinkel. Voor dit blog heb ik een project uitgelicht wat nog gebouwd moet worden. Je voelt hem al aankomen, Pronkstuk mag hierin een heel grote rol spelen!

Familie Huys heeft een prachtig huis gekocht in Berkel & Rodenrijs, waarvan de bouw in oktober dit jaar start. In hun huidige woning hebben zij niet zo veel veranderd wat meubels en accessoires betreft, omdat de verhuisplannen al heel lang bestaan. Nu wordt de droom van een vrijstaand nieuwbouwhuis voor hen werkelijkheid en stapte Elisa een tijdje terug gewoon eens binnen om te kijken wat wij voor hen kunnen betekenen.

Advies voor iedereen

“Ik liep zo nu en dan binnen bij Pronkstuk maar wat zijn wij positief verrast door al het advies en de ontwerp mogelijkheden die Pronkstuk biedt! Nooit gedacht dat Pronkstuk Studio staat voor het maken van een totaal persoonlijk interieurproject. Hier mag echt meer bekendheid aan gegeven worden. Ook vind ik het een grote misvatting wanneer men denkt dat het allemaal veel geld kost. Natuurlijk, het is niet gratis maar wat mij betreft een heel reële prijs voor een uitgebreid plan en perfecte begeleiding. Bij Pronkstuk is interieuradvies op maat voor iedereen, of je nu in een vrijstaande woning woont of in een appartement.”

Je verzint het zelf niet

“Alles is gestart met een heel open en eerlijk gesprek met Arianne over wat wij als klant kunnen verwachten en voor welke prijs. Uiteindelijk hebben de designers van Pronkstuk Studio voor iedere verdieping van het huis een compleet plan gemaakt.”

“Zelf weten wij heel goed wat we willen maar sommige dingen kun je zelf echt niet verzinnen. Interieurdesign is een vak en bij Pronkstuk verstaan ze hun vak. Zo dachten wij geen inbouwkasten in twee slaapkamers te kunnen realiseren, maar dit zag Arianne toch heel anders. Muurtjes verwijderen, opnieuw indelen en voilà de inbouwkasten kunnen dus wel geplaatst worden. Voor de woonkamer dachten wij te moeten kiezen tussen mooie schuifdeuren of een open haard. Arianne heeft de leefruimte echter zo ingetekend dat wij zowel de schuifdeuren als de open haard kwijt kunnen.”

Voorbeeld moodboard / sfeerimpressie en kleuradvies:

“De service bij Pronkstuk gaat ver. Zij zijn 24/7 bereikbaar om ideeën die plots in mijn hoofd schieten aan te horen en geven daarover snel en duidelijk advies. Presenteren van de tekeningen is één ding, maar hier houdt het niet op. Zij denken mee met alle facetten van deze nieuwe woning en blijven betrokken. Van het bepalen van de lichtpunten tot een kleuren- en materialen plan.”

Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Medio 2017 hoopt de familie Huys de nieuwe woning te betrekken. Tot die tijd kijken wij mee en adviseren wij waar nodig. Hou ons blog goed in de gaten, wij delen graag met jou het eindresultaat.

Wij hopen dat dit blog weer veel stof tot nadenken geeft. Tijdens de zomervakantie is daar genoeg tijd voor toch? En zoals gezegd, advies is er voor iedereen dus kom gezellig langs en bespreek met ons wat wij voor jou kunnen betekenen.

Enjoy the Summer!

Arianne, Kim & Judith