Pronkstuk on tour

juni 1, 2016.

Voor mijn werk als styliste bij Pronkstuk ben ik verantwoordelijk voor alles wat er in en rondom onze mooie winkel gebeurt. Met mijn werk wil ik mensen blij maken. Dat doe ik door goed te kijken waar zij behoefte aan hebben en een functionele, praktische oplossing te bedenken waarin gevoel en beleving voorop staan. Is er twijfel? Ik kom gewoon naar je huis toe met diverse Pronkstukken, zodat je het eerst kunt zien, voordat je nieuwe items aanschaft. I love my job!

De ‘kunst’ van het Stylen

Stylen is meer dan een huis mooi inrichten. Het is levendig maken van een ruimte door te zorgen dat de bewoners zich herkennen en hun persoonlijkheid er in terug vinden. Vaak is het door de jaren heen een verzameling geworden van alles wat je mooi vindt en ‘prop’ je dit in één kast of vensterbank. Het opnieuw decoreren van kasten en het groeperen van mooie items, brengt rust in huis en in je hoofd. Door te variëren in vorm, textuur, structuur of kleur creëer je een aantrekkelijk beeld.

Styling aan huis

Recent heb ik een prachtig huis gestyled in Lansingerland. Voor de woonkamer hebben wij ook de meubels mogen leveren. Wij zijn erg trots op het eindresultaat!

Things I love

Hou je van minimalistisch en zie ik geen enkel sierkussen in de bank of op je bed? Ik laat je zien wat het doet als je toch een kussentje toevoegt of een mooi item neerzet.

Zeg je nee tegen kleur? Met onze kleurenplannen heb ik al menig huis opgefleurd. Kleur hoeft niet schreeuwerig te zijn, het haalt je interieur juist op.

Ik hou van mooie groentinten, gecombineerd met zwart, wit of antraciet en hout.

Blijven ontwikkelen

Styling is een ruim begrip. Na diverse opleidingen op gebied van Styling & Lifestyle ben ik onlangs begonnen aan een avondstudie Styling bij de Interieuracademie.

In de woonwinkel ben ik ook dagelijks bezig met retail styling, want hoe creëer ik een passende winkelbeleving? Ik maak een vertaalslag van een trend of concept naar een visuele beleving. Het bekijken van winkels, etalages, tijdschriften en vakbladen is hierbij onmisbaar en voor mij een tweede natuur geworden.

De wereld van interieur styling is continu in beweging en ik beweeg graag mee!

Pronkstuk gaat wekelijks on tour! Via Social Media en onze website hou ik jullie op hiervan op de hoogte met mooi beeld en styling tips. Ik zou zeggen, Like ons op Facebook en hou onze Instagram account in de gaten.

Tot snel bij Pronkstuk!

Judith

Judith houdt zich bezig met een deel van de inkoop, verkoop, social media, styling van de winkel en aan huis. Met haar gevoel voor combinatie van kleuren en materialen zorgt zij voor balans in het interieur.