Pronkstuk meets...

...Keijser&Co

april 6, 2016

Een collectie samenstellen, het blijft wat mij betreft een vak apart. Ik heb een heel duidelijk beeld van het soort meubels en accessoires die bij ons concept passen en wie mijn doelgroep is. Pronkstuk staat voor eigentijds, stijlvol, tijdloos, net even anders en vooral voor kwaliteit. Welke merken passen hierbij en waar vind ik die?

En dan moet het gebeuren; op inkoop! Beurzen bezoeken, leveranciers benaderen, kaartjes uitwisselen en als alles meezit een eerste bestelling plaatsen. Precies zo kwam ik terecht bij Keijser&Co. Ik werk inmiddels al enkele jaren met dit gerenommeerde bedrijf samen. Naar volle tevredenheid, omdat we elkaar aanvullen. Ik ben er trots op dat Aard, oprichter en eigenaar van Keijser&Co, in ons blog één en ander uit de doeken wil doen over dit merk en onze samenwerking.

In onze winkel pronkt de nieuwe bank Jane van Keijser&Co. Net even anders maar tijdloos en in de meest prachtige stoffen en opstellingen te bestellen.

Aard Keijser aan het woord

Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de meubelbranche en ooit begonnen binnen het familiebedrijf Novio Forum. Eind 2004 besloot ik om mijn eigen weg te gaan, samen met Lonneke van der Weyden. Lonneke heeft na haar opleiding TMO onder andere gewerkt bij het Engelse stoffenhuis Romo. Samen zijn wij nu de drijvende kracht achter Keijser&Co.

Filosofie

Keijser&Co is een stijlvol en luxueus meubelbedrijf wat staat voor maatwerk en de veelzijdigheid in afwerking. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit doen we door met maatwerk meubelen passend te maken in het interieur. Binnen het Keijser&Co concept is alles mogelijk. We werken met diverse gerenommeerde stoffenhuizen samen, waardoor we een ruime keuze kunnen bieden in interieurstoffering. Bij Keijser&Co dagen wij onszelf uit om telkens vernieuwing in de collectie te brengen, die we elk half jaar presenteren in onze showroom.

Pronkstuk & Keijser&Co – een mooie combinatie

Een dealer moet het meubelmerk Keijser&Co op een waardige manier kunnen vertegenwoordigen. Het is belangrijk dat onze meubelen in het geheel passen van het complete aanbod van de dealer en in de setting van de winkel/studio op inspirerende en stijlvolle wijze gepresenteerd worden. Wij kiezen nauwkeurig welke dealer onze meubelen mag verkopen en vertegenwoordigen. We zien graag dat een dealer gebruik maakt van de Keijser&Co meubelen in projecten.

Voordat Pronkstuk geopend werd, werkten we projectmatig samen met Arianne als interieurarchitecte. Sinds Arianne haar eigen zaak Pronkstuk heeft geopend is ze dealer van ons meubelmerk geworden.

Het team van Pronkstuk kent de collectie van Keijser&Co enorm goed en kunnen daarin hun klanten goed adviseren. De meubels van Keijser&Co passen in het totaalbeeld van Pronkstuk, en de woonwinkel van Pronkstuk vertegenwoordigt een groot deel van onze collectie in de regio Rotterdam. Pronkstuk past de collectie van Keijser&Co toe in residentiële en zakelijke projecten. Deze projecten zijn regelmatig terug te zien in de bekende woonbladen in Nederland.

Tips van de Stylisten van Keijser&Co

Een interieur moet voldoen aan de persoonlijke wensen van de klant. Het dient karakteristiek en passend te zijn bij de bewoner van het huis. Een inspirerende omgeving, met warme kleuren en mooie rijke stoffen, waarin je tot rust kunt komen. Voor ons is een interieur ook een ruimte waarin je plek maakt voor grote zitmeubelen en tafels, zodat samenkomen in de woonkamer of keuken uitnodigend wordt.

En last but not least; wees niet bang om ruimte te maken voor kleur. Het geeft zoveel meerwaarde aan je interieur om minstens één wand in je huis te behangen of kleine meubelen af te werken in een stof met een grafisch dessin. Het brengt sfeer en leven in je huis en dat zien we graag terug in interieurs!

Wij hopen dat we jullie weer hebben kunnen inspireren met dit blog.

Persoonlijk advies nodig voor je interieur? Kom langs bij Pronkstuk Woonwinkel & Interieurstyling of maak een afspraak met een van onze designers van de Studio.