Pronken met ……..

……onze nieuwe Studio!

februari 2, 2016

Het kan je niet meer zijn ontgaan. In de lokale media, social media en via onze website heb je kennis kunnen maken met Pronkstuk Studio. Of misschien ben je al langs geweest? Het is een plek in de bestaande Woonwinkel waar wij als binnenhuis designers met onze klanten in alle rust en met alle benodigde materialen kunnen bespreken hoe we een totale metamorfose of verbouwing gaan aanpakken. Voor wie nog niet in de gelegenheid is geweest, kom gerust langs.

Zin in het voorjaar!

Een beurs is altijd inspirerend. Wij zijn onlangs weer afgereisd naar Parijs waar de trends, die wij al lange tijd zien aankomen, worden gepresenteerd. Aan ons de keuze hoe we dit gaan vertalen naar onze eigen stijl, want bij Pronkstuk gaan we voor een combinatie van unieke items.

Eenmaal op dreef hebben wij weer een mooie collectie samengesteld van bekende maar ook van nieuwe merken. Alles gecombineerd zoals alleen wij dit bij Pronkstuk kunnen, net even anders, altijd weer verrassend!

Okergoud gecombineerd met pasteltinten, retro glas (verdikt structuurglas in verschillende kleuren), grafische vormen en minimalistisch design zijn de trends die je terug kunt vinden in onze collectie.

Verandering van spijs doet eten

Je vraagt je misschien af waarom je je interieur zou veranderen. Niets ‘moet’ natuurlijk! Maar wat is het fijn om zo nu en dan een andere sfeer in huis te creëren. Wij van Pronkstuk adviseren tijdloze, stijlvolle en eigentijdse meubels. Als de basis goed is, kun je heel eenvoudig je sfeer in huis aan bijvoorbeeld het jaargetijde aanpassen.

Het voorjaar is een perfect moment om je huis en interieur eens goed onder handen te nemen.

De nieuwe collectie druppelt binnen. Frisse, nieuwe ideeën ontstaan en wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Kleine veranderingen, grootse resultaten

Onlangs vertelde een klant dat het haar niet lukte om een andere look aan de woonkamer te geven. Zij dacht dit met een nieuw bankstel of eettafel te kunnen bereiken.

Maar het geheim van een totaal andere sfeer in huis zit ‘m ook juist in kleine dingen. Denk aan nieuwe verlichting, accessoires of een andere kleur op de muur. In het kader van het voorjaar koos deze klant voor een mooie pasteltint op de muur aangevuld met wat nieuwe pastelkleurige accessoires en kussens. De bestaande bank bleek hier perfect bij te passen, dus met relatief kleine veranderingen is een compleet nieuwe look in de woonkamer gecreëerd.

Wil je zelf ervaren hoe dit in jouw interieur toepasbaar is? Van woensdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in de Woonwinkel voor advies. Om er zeker van te zijn dat we tijd voor je hebben, neem contact op en maak een afspraak in de Woonwinkel of onze Studio.

Tot snel bij Pronkstuk!

Arianne, Kim & Judith