Pronkstuk ……..

…… metamorfose

januari 6, 2016

Het team van Pronkstuk wenst jullie alle goeds voor het nieuwe jaar!

Het jaar 2016 staat voor ons in het teken van vooruitgang en ontwikkeling. Stilstaan is geen optie. Onze drijfveer om verder te groeien, halen wij uit de behoefte om onze klanten nog beter te helpen. En zo staan we aan het begin van een nieuw jaar, vol uitdagingen.

Pronkstuk is verbouwd

Verder ontwikkelen dus, dat is waar Pronkstuk het jaar 2016 mee begint. Onze creativiteit verdient meer draagvlak. Daarom zijn wij het jaar begonnen met een verbouwing en is de winkel tijdelijk dicht. Wij creëren in de woonwinkel Pronkstuk Studio waar tekeningen, stoffen en materialen samenkomen. Een plek waar een all-in interieurontwerp tot stand komt. Een plek waar wij jou een kijkje achter de schermen geven, waar wij ongestoord bouwprojecten begeleiden, grote metamorfoses tot stand brengen en eenheid creëren in een interieur.

In deze Pronkstuk Studio vertalen wij jouw woonwensen naar een eigentijds & stijlvol interieur.

Op dinsdag is de woonwinkel voortaan gesloten maar zijn wij in de Studio via mail: projecten@pronkstuk.eu of telefoon: 010 52 240 21 bereikbaar.

Pronkstuk Studio is 13 januari een feit. Kom je dan langs om onze eigen metamorfose te bekijken?

Natuurlijk ontdek je gedurende het jaar, zoals je van ons gewend bent, nieuwe unieke items, mooie merken en eigentijdse meubels. Het concept van “Styling aan Huis” blijkt een groot succes en blijven wij ook in 2016 met veel plezier doen. Heb je geen tijd of zie je zelf door de bomen het bos niet meer, het team van Pronkstuk gaat graag de uitdaging aan om de finishing touch te geven aan ieders interieur. Bekijk onze website en lees onze maandelijkse blog over Styling en Projecten.

Wij zien jullie graag weer vanaf woensdag 13 januari!

Colour of the year – okergeel/goud

Trendkleur voorjaar 2016

Wij zien deze warme tint al jaren voorbij komen. Breekt deze kleur dit seizoen nu eindelijk door en zien wij dit terugkomen in het volwassen interieurbeeld? Dat is nog even afwachten. Wij spotten deze okergele trend wel al in kinderkamers met Scandinavische look. Maar waarom niet in een living of hal toepassen? In combinatie met een koele grijstint en fris wit zien wij deze trend helemaal zitten. Hou ons blog en de website goed in de gaten.

Pronkstuk staat voor creatie & realisatie van uw woonwens