WerKwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom starten wij met een persoonlijke kennismaking. Ons creatieve team luistert naar jullie huidige situatie en naar jullie nieuwe wensen en behoeften. Elkaar leren kennen is een fijne start om voor jullie een tijdloos, sfeervol en functioneel interieurdesign te ontwerpen. Verschillende keuzes voor materialen, kleuren, meubelen, stoffering en accessoires worden meegenomen en in combinatie met een goed doordacht plan geven wij onze Pronkstuk signature af. Alles met de wens van de opdrachtgever als uitgangspunt.

Tijdens het kennismakingsgesprek in de interieurstudio of thuis maken wij een zo compleet mogelijke inventarisatie. Zo ontstaat een woonadvies-op-maat met een passende offerte. Door de intensieve samenwerking met de opdrachtgever voegen wij de eigen persoonlijkheid samen met de nieuw te realiseren woonwens. Naast een ontwerp op maat kun je ook bij ons terecht voor kleur- en materiaaladvies, een meubelplan, advies over stoffen voor raam- en wandbekleding, uitgebreide tekeningen en begeleiding van A tot Z van het totale project.

Iedere woonwens is weer anders en verdient een persoonlijke aanpak. Dus aarzel niet, bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!MERKEN

Naast ons eigen label voeren wij o.a.: