Over ons

Pronkstuk werd in 2012 opgericht door Arianne Pronk en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele Interieurstudio. Met een klein team creatievelingen, die stuk voor stuk hun vak verstaan, worden tijdloze en stijlvolle interieurs ontwikkeld.

Arianne

Als interieurdesigner en oprichter van Pronkstuk interieurstudio beschikt zij over grenzeloze creativiteit en passie voor interieur. Door haar kennis over design, materialen en kleur maakt zij voor iedere opdrachtgever snel de vertaalslag van persoonlijke wensen naar een interieur waarin je je thuis voelt.  Gaat niet, bestaat niet, in ieder ontwerp ziet Arianne een uitdaging!

Kim

Kim heeft als ervaren interieurdesigner & projectmanager bij Pronkstuk interieurstudio een no-nonsense aanpak, strakke planning en bewaakt zij het totale interieurconcept. Uit haar eigentijdse gevoel voor design en indeling van ruimtes ontstaan de meest verrassende ideeën. Zij is constant op zoek naar vernieuwing en uitdaging, waarbij zij de wens van de opdrachtgever nooit uit het oog verliest.

ANNEMIEK

Deze administratieve duizendpoot zorgt ervoor dat achter de schermen bij Pronkstuk interieurstudio alles op orde is. Het hele traject van duidelijke offertes tot de financiële afhandeling van projecten is bij haar in goede handen.